Maisto produktas milteliais, su saldikliais
Iso Whey ProZero 100% išrūgų baltymų izoliatas, papildytas virškinimo fermentais ir vitaminu B6.
Grynasis kiekis: 2250g
Porcijos pakuotėje: 90
Porcijos dydis: 25g
Maistinė vertė per 100 g, Per porciją – 25 g – šokoladinio pyrago skonio
Energinė vertė 1617 kJ/381 kcal 404 kJ/95 kcal
Riebalai 2,0 g 0,5 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,7 g 0,2 g
Angliavandeniai 5 g 1,3 g
iš kurių cukrų 3 g 0,8 g
Skaidulos 0,5 g 0,1 g
Baltymai 85,5 g 21,4 g
Druska 0,7 g 0,2 g
Vitaminas B6 0,84 mg = 60 % * 0,21 mg = 15 % *
Virškinimo fermentai 56 mg 14 mg
Apytikslis aminorūgščių kiekis:
L-alaninas 4000 mg 1000 mg
L-argininas 1680 mg 420 mg
L-asparto rūgštis 8801 mg 2200 mg
L-cisteinas 1 760 mg 440 mg
L-glutaminas 4 000 mg 1 000 mg
L-glutamo rūgštis 14482 mg 3621 mg
Glicinas 1120 mg 280 mg
L-histidinas 1360 mg 340 mg
L-izoleucinas*** 5121 mg 1280 mg
L-leucinas*** 8 481 mg 2 120 mg
L-lizinas** 7681 mg 1920 mg
L-metioninas** 1 760 mg 440 mg
L-fenilalaninas** 2400 mg 600 mg
L-prolinas 4401 mg 1110 mg
L-serinas 3681 mg 920 mg
L-treoninas** 5 361 mg 1 340 mg
L-tirozinas 1120 mg 280 mg
L-Valinas*** 4721 mg 1180 mg
L-triptofanas** 2080 mg 520 mg
* Referencinis suvartojimas.
** EAA
*** BCAA
Sudedamosios dalys
Išrūgų baltymų izoliatas (sudėtyje yra sojų lecitino), L-glutaminas, kakava, nenugriebto pieno milteliai, kvapioji medžiaga, tirštiklis ksantano derva, lipnumą reguliuojanti medžiaga silicio dioksidas, virškinimo fermentų mišinys Digezyme® (amilazė, proteazė, laktazė, lipazė ir celiulazė), saldikliai sukralozė ir steviolio glikozidai, piridoksino hidrochloridas. Produkte gali būti sojų pėdsakų.
Rekomenduojamas vartojimas
Sumaišykite 25 g dozę su 200 ml vandens. Vartokite 1-2 porcijas per dieną tarp valgymų. Daugiausia 2 dozės per dieną.
Įspėjimai
Neviršykite rekomenduojamos paros dozės. Laikyti iki 25° temperatūroje ir suvartoti per 4 mėnesius. Neskirtas vaikams, nėščioms ar maitinančioms moterims. Saugoti nuo vaikų. Saugokite nuo karščio, šalčio ir drėgmės.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.