ECOSH BOULARDII, 40 kapsulių
Maisto papildas
Vienoje kapsulėje – 5 milijardai Saccharomyces cerevisiae boulardii.
Saccharomyces cerevisiae boulardii yra aktyvus, į mieles panašus mikroorganizmas.
Liaudiškai ši mieliagrybių rūšis dar vadinama „probiotikais“ arba „gerosiomis bakterijomis“, tačiau Saccharomyces cerevisiae boulardii nėra bakterija, kadangi jo pagrindą sudaro ne bakterijos, o mielės.
ECOSH – Estijos maisto papildų gamintojas, siekiantis gaminti kuo natūralesnius, kokybiškus ir efektyvius maisto papildus. Naudojamos vegetarinės kapsulės (be kietiklių, dažiklių ir kt.), maisto papildai yra be konservantų, dauguma tinkami vegetarams.
1 kapsulė
Saccharomyces cerevisiae boulardii 250 mg, 5mlrd. KSV*
*KSV – kolonijas sudarantys vienetai
Sudedamosios dalys: ryžių miltai, 5x10E9 KSV* Saccharomyces cerevisiae boulardii, pululanas (vegetariškas, augalinės kilmės kapsulės apvalkalas).
*KSV – kolonijas sudarantys vienetai
Maisto papildas yra be konservantų ir GMO. Tinka ir vegetarams.
Vartojimas: po 1 kapsulę per dieną 20-30 min. prieš valgį, užsigeriant vandeniu.
Svarbu! Produkto naudojimo laikotarpiu rekomenduojama sumažinti ar apskritai nutraukti cukraus ir gaminių su mielėmis vartojimą.
Įspėjimai: Nevartoti su labai karštais gėrimais ar maistu. Nevartoti su priešgrybeliniais vaistais. Esant nusilpusiam imunitetui, nėščioms ir maitinančioms moterims dėl maisto papildo vartojimo pasitarti su gydytoju. Maisto papildas nėra maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Neviršykite nustatytos rekomenduojamos dienos dozės.
Produkto naudojimo laikotarpiu rekomenduojama sumažinti ar apskritai nutraukti cukraus ir gaminių su mielėmis vartojimą.
Produkto kiekis: grynasis kiekis 25 g, 40 vegetarinių kapsulių, 500 mg kapsulė.
Laikymas: Laikyti sausoje, tamsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje.
Gamintojas: Ecosh Life OÜ, Kadaka tee 4, Talinas, Estija.
Platintojas: Ecosh UAB, Galinės g. 1, Galinė, Vilniaus r., Lietuva.
Produktas pagamintas laikantis Europos Sąjungos maisto higienos reglamento ES 852/2004, tarptautinio maisto saugos standarto ISO 22000:2018 ir RVASVT principų.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.